Een bonte, vrolijke catwalk bij FashionWeek met MaryMe-JimmyPaul WET ´N WILD collection














 



We nemen de kijker mee naar de prachtige, angstaanjagende, humoristische, bizarre en grandioze fantasie modewereld” - MaryMe-JimmyPaul.     

Dat klopt zeker! Ik werd verrast door deze bonte catwalk! In tijden van crisis een verademing! Vrolijke creaties, voerden de boventoon. Uiteraard komen in je gedachten Sesamstraat figuren voorbij, maar het toverde wel bij de zelfs meest chagrijnige frontrow toeschouwers een glimlach over het gezicht. Sommige klapte enthousiast mee, en aan het einde was er toch een staande ovatie.
Is deze kleding draagbaar? Niet echt, maar wel weer fantasierijk! Kleurrijk en aaibaar! MaryMe-JimmyPaul heeft in samenwerking met Vodafone deze spectaculaire S/S’14 collectie geshowd. Binnen een kleurrijke, “over-the-top” collectie wekte het creatieve duo een fictief meisje uit hun jeugdherinneringen tot leven. Eclectische prints werden lustig gemixt met inspiratie uit 80’s en 90’s cartoons, comic strips en speelgoed. Daarbij werd ook subtiel geflirt met hedendaagse platforms zoals Tumblr,Whatsapp en Instagram, die op hun geheel eigen wijze aan de basis liggen van moderne retro.

Als vanzelfsprekend was de media volop aanwezig en de frontrow gevuld met opmerkelijke persoonlijkheden uit de mode, kunst en nightlife scene.  Dankzij de inzet van mobiele technologie in samwerking met de hoofdsponsor Vodafone werd het publiek uitgenodigd om hun mobiele telefoon in de hand te nemen en tegelijkertijd te stemmen met “hate it, or love it”. De score werd per direct en public getoond op het scherm. Dit was dus real-time uitslagen zien, welke outfit favoriet was en welke niet! Geweldige actie en zeer interactief!

De MaryMe-JimmyPaul WET ’N WILD collectie is mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunst en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Meer informatie op www.MaryME-Jimmypaul.com
Farah van der Zijden
 

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: