Ariane Inden laat je huid weer stralen! Hizihair Buitenveldert heeft de schoonheidssalon!



Makbule bij Hizihair


Een beetje glamour business vrouw wil goed voor de dag komen en zorgt graag voor zichzelf. Af en toe ontspanning nemen na het harde werken is noodzakelijk. Ik heb vele schoonheidsspecialistes ´versleten´, of ze waren te jong, of te onhandig, of te ongeïnteresseerd, of ze tetterde aan 1 stuk door aan mijn oor! En juist daar kom ik niet voor. Ik kom namelijk voor rust, ontspanning en wil relaxen om even de snelle wereld te vergeten met het twitteren, facebooken, mailen, instagrammen etc...

Dus iPhone uit, nou ja op stil dan, jas ophangen en liggen maar. Dit bij mijn favoriete schoonheidsspecialiste Makbule, die werkt met het Nederlandse cosmeticamerk Ariane Inden http://www.arianeinden.com/index_world.htm

Allereerst kom je binnen in een kapperszaak in Buitenveldert. Namelijk Hizihair http://www.hizihair.nl/
Het is eigenlijk een verborgen schat. En erg praktisch, want je kunt meteen je haar laten verven of knippen voor of na de schoonheidsbehandeling. Helemaal omdat je zonder afspraak welkom bent bij Hizihair. De schoonheidsspecialiste heeft hieronder dus haar eigen salon. Ze werkt uitsluitend met natuurlijke producten van Ariane Inden. Ik voel mij meteen op mijn gemak bij haar. Ze begint  eerst met een grondige huidanalyse. Onder een vergrootlamp stelt ze de conditie vast van je huid. In mijn geval een gecombineerde huid. Ze begint met een milde gezichtsreiniging en wrijft met een heerlijke warme handdoek over je gezicht. Daarna word je getrakteerd op een heerlijke rug- en nek massage. Mijn schoonheidsspecialiste Durcan heeft echt fluweelzachte handen en voor je het weet, dommel ik weg naar dromenland. Waarom doen heerlijke massages altijd zo kort?

Dan plaats ze de automatische stoommachine op mijn gezicht en dat is ook zo relaxed. Ze verlaat dan zachtjes de salonruimte en ik sluit wederom mijn ogen. Vervolgens schrik ik wakker als ze met een warme handdoek over mijn gezicht wrijft, en daarna alle oneffenheden uit mijn gezicht weghaalt. Tot slot ontvang ik een hydraterend masker. Alles wordt uiteraard afgestemd op jouw huid, wat de behoefte is. Alle huidverzorgingsproducten van Ariane Inden hebben een oplossing voor elk probleem. Van gevoelige huid tot een vette huid. De producten ruiken overigens heerlijk! Niet te sterk en lekker naturel. Hoewel de behandeling maar 30 minuten duurt, voelt het zeker aan als een uur. Ze neemt echt de tijd voor je!

Deze kundige dame kun je al boeken voor slechts 35 euro per half uur. Wil je langer genieten, ga dan voor 1-uurs behandeling, kosten 60 euro. Vooral haar massages zijn zeer aan te raden!

Helaas moet je voor een schoonheidsbehandeling wel een afspraak maken! Je kunt bellen met Hizihair op telefoonnumer 020 644 16 95 en vragen naar Makbule.
Overigens zijn alle producten van Ariane Inden te bestellen via de webshop. Zeker de dagcrème is een aanrader. Reukloos en naturel. Je huid voelt heerlijk zacht aan. En ja, ze behandelt ook mannen!

MEER INFO
jouw kapsalon & hizi hair
Buitenveldertselaan 112
AMSTERDAM
020 644 16 95




Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: