Groot succes eerste Silk Party bij opening nieuwe Delete vestiging Rotterdam

 
Op de eerste Delete Silk Party, die gehouden werd in de nieuw geopende vestiging van Delete Professionals in Waxing in Rotterdam, werd zaterdag jongsleden uitbundig gefeest. Tijdens de Silk Party, waarbij een bekende Nederlandse personality steevast de host vormt, werd ‘afgetrapt’ door niemand minder dan Fred van Leer.

En Van Leer zou zichzelf niet zijn, als hij niet toute bekend glamour Nederland geinviteerd zou hebben... Fred’s close friends trotseerden dan ook weer en wind om samen met hun gastheer deze ultramoderne waxing-salon om te toveren tot een waar party-walhalla. Zo maakten Lieke van Lexmond, Caroline Tensen, Daphne Deckers, Nicolette van Dam, Maik de Boer, Leco van Zadelhoff, Sylvana Simons, Ferry Doedens en Valerio Zeno samen met sterren uit het Rotterdamse nachtleven deze Silk Party tot een geweldig succes! Rotterdam en Amsterdam smolten dan ook naadloos samen op de muzikale beats van de beroemde Rotterdamse party- organisator Ted Langenbach en onze hoofdstedelijke DJ Miss Diva Mayday .

 Daarnaast mocht gastheer Fred uit handen van Delete eigenaren Patrick Moreu en Aram Detmers een ‘life-long free waxing’ cheque en een gouden I-Phone ontvangen.

Meer informatie op www.delete-waxing.com

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: