All Sports Amstelveen biedt jongeren advies op maat!

All Sports richt zich op jongeren voor 20 euro per maand, incl. persoonlijke begeleiding!

De voorgeschreven dertig minuten beweging per dag is voor vier op de tien jongeren te hoog gegrepen. ‘Ik heb er geen tijd voor’, ‘ik vind het niet leuk’, ‘het is te duur’. Het zijn de meest voorkomende antwoorden op de vraag waarom jongeren niet bewegen. De toonaangevende sportschool All Sports wil daarin verandering brengen en verlaagt speciaal voor jongeren de tarieven naar 20 euro per maand vanaf 1 januari 2013. Uiteraard is iedereen welkom. Iedereen die zich in januari 2013 aanmeldt, kan 2 maanden onbeperkt fitnessen voor 79,50 euro en hoeft zijn inschrijfgeld van 35 euro niet te betalen.

Onderzoek jongeren en overgewicht
Uit het CBS onderzoek van 3 december 2012, blijkt dat de jeugd steeds dikker wordt. Momenteel telt Nederland 400.000 te zware kinderen, waarvan 85.000 ernstig overgewicht heeft. Door de welvaartsstijging is overvoeding een steeds groter probleem aan het worden. Met de bezuinigingen van het kabinet in het onderwijs, is gebleken dat reguliere scholen deskundige gymleraren wegbezuinigen. ´Sporten doe je maar in je eigen tijd´ zei minister Deetman. (bron 2011, NLCOACH) Dit heeft als gevolg dat de Nederlandse kinderen steeds minder vaak bewegen.

All Sports biedt jongeren advies op maat
All Sports is oprecht geĂŻnteresseerd in het maatschappelijk probleem van bewegingsarmoede en overgewicht bij jongeren. De directie van All Sports, Martie en Wilma, vinden het belangrijk dat juist jongeren hoogwaardig kwalitatieve trainingsprogramma´s krijgen. Deze groep verdient dan ook meer persoonlijke aandacht. Met de opkomst van ´prijspakkers´ zoals, FitForFree en Basic Fit, ziet de directie van All Sports dat de jongeren eerst kijken naar de goedkope prijs. Dit baart de directie van All Sports zorgen, want juist jongeren zitten volop in hun groeifase. Het is belangrijk dat daar zorgvuldig mee wordt omgegaan.
All Sports verlaagt daarom de sport-tarieven voor jongeren. Zo kunnen ze wel gebruik maken van de hoogwaardige faciliteiten, inclusief persoonlijke begeleiding, tegen een betaalbaar tarief met als doel om op een gezonde manier weer fit te worden. De jeugd vanaf 8 jaar tot en met studenten die in bezit zijn van een OV jaarkaart kunnen vanaf 20 euro per maand sporten en is maandelijks opzegbaar.

Goede voornemens? Gezond afvallen staat op nummer 1.
Uiteraard is iedereen welkom bij All Sports. Per 1 januari 2013 mag ieder nieuw lid voor 79,50 euro 2 maanden onbeperkt bij All Sports trainen. Dit ter ere van hun 30 jarig bestaan. Na 2 maanden loopt het proefabonnement vanzelf af. Ideaal voor mensen die nog even de overtollige kilo's van de feestdagen weg willen werken.

All Sports bestaat 30 jaar en gaat in 2013 restylen
De directie vindt dat de tijd rijp is, om naast het versimpelen van een aantal abonnementen voor bestaande leden, ook het interieur aan te pakken.
De sauna, de receptie en ook de lesroosters worden aangepast in 2013. All Sports streeft er naar om als eerste de nieuwe hypes op sportgebied in te voeren met hun nieuwe toekomstbeleid.
De huidige directie gaat er weer vol tegenaan (heeft voor 10 jaar bijgetekend) en daarmee zullen de nieuwe plannen geleidelijk dit jaar worden verwezenlijkt. Dat is goed nieuws voor de bestaande en nieuwe leden. Bestaande leden hebben All Sports voornamelijk beschouwd als een plek om ´thuis te komen´, te sporten en te ontspannen, en met deze nieuwe plannen hoopt All Sports ook weer nieuwe
leden aan te trekken en de bewoners van Groot Amstelveen weer gezonder en fitter te maken.

Meer informatie op www.allsports.nl


Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: