TIP! Vier OUD&NIEUW in Hilton SkyLounge Amsterdam


Hotel Hilton en Oud en Nieuw feesten...hmm, that brings back memories. Goh, wat moesten wij daar vroeger moeite voor doen, om een kaartje te bemachtigen! Het waren gewilde feesten. Ja want niet iedereen mocht naar binnen! Een selecte groep hippe, vlotte, goed uitziende, populaire gasten die in de scene zaten, mochten alleen naar binnen.
Dus daar wilde je bij zijn. Hilton. Ja ik weet het nog goed.. Al vroor het op oudjaar minus 15 graden, je ging toch naar het Hilton Oud en Nieuw feest. Ik kan mij herinneren dat mijn auto echt over de weg heen gleed, mijn ouders zich zorgde maakte, maar ik perse naar het oud en nieuw feest van Hilton heen moest. Bibberend van de kou, kwam ik glijdend bij de voordeur aan. Vriendin goed vasthouden en dan hopen dat je binnenkwam. Want al had je een kaart bemachtigd, dan nog had je geen zekerheid, je moest je aan de dresscode houden (gala), anders kon je weer glijdend naar huis....

Afijn, ze zijn er weer. Want op 31 december vindt in de SkyLounge van het DoubleTree by Hilton hotel op het Oosterdokseiland voor de tweede maal een uniek Oud en Nieuw feest plaats. Binnen een eigentijdse, luxe ambiance wordt met panoramisch uitzicht over het centrum van de stad en het vuurwerk, om 12 uur het nieuwe jaar stijlvol ingeluid. Het uitzicht hier is prachtig. Je ziet echt de hele stad! Uniek aanzicht om de hele stad te zien knallen!

De SkyLounge is de hele avond open voor iedereen die het nieuwe jaar op een unieke manier in wil luiden. Het feest is dan ook echt gericht op lokale gasten, die in een comfortabele sfeer, onder het genot van mooie wijnen, verfijnde cocktails en luxe bites de avond willen vieren. Let op, de entree is gratis, dus het advies is om tijdig aanwezig te zijn (21.00 uur)

Live optreden Level 92

Naast de feestelijke setting en het riante uitzicht, wordt deze bijzondere avond muzikaal omlijst door optredens van de band-group Level 92. Level 92 is een groep DJ's, producenten en artiesten die samen arrangementen, re-mixes en eigen tracks maken. Hun Soulfull house stijl omvat een heerlijke mix vol elementen van onder andere Rodney Hunter, Hed Kandi & Ibiza party sound. Ongeacht of de DJ's alleen optreden, of in samenstelling met live artiesten, Level 92 treedt op in originele setting en wil bovenal iedereen aan het dansen brengen, terwijl je geniet van de artiesten solo's en de oneindige muzikale variaties.

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: