LAF 2012 Award gaat naar Ruud Gullit











Tijdens de VIP avond waar bekend (ex-voetballers) en onbekend Nederland te gast was, afgelopen zaterdag, in de Westergasfabriek te Amsterdam, mocht Ruud Gullit de LAF Award 2012 in ontvangst nemen, overhandigt door zijn voorganger Frank de Boer. Het was een enerverende avond. Vol Celebs, CEO´s, voetbalvrouwen, glamourvrouwen en jonge ondernemers. Ook werd een een prachtige modeshow gegeven in de vorm van Glam Rock. Nu kan niet iedere bezoeker dat thema begrijpen. Het is artistiek, anders dan standaard, en er werd af en toe gegniffeld als er een mannelijke model aankwam in een leren broek, tot op de knieën. De grappen zoals, hij heeft een groeispurt! konden niet ontbreken. Tjsa deze jonge ondernemers worden normaliter een op maat gesneden pak aangemeten via Oger.

Op een avond zoals dit, wil je toch verrast worden als business woman met een touch of glamour, en daar stond Eric Kuster www.erickuster.com Hoe is het mogelijk dat deze top interieur stylist elke keer weer, van een aantal vierkante meter, iets bijzonders kan maken? Hij doet alles, kaarsen, gezelligheid, aparte spullen, een grote bank etc. Je wilt nooit weg bij hem. Het gevoel, het is altijd borrel tijd, laat je bij hem blijven hangen. Zo warm en met sfeer, richt hij een interieur in. Ik ben wel eens bij hem langsgewipt voor advies in Huizen. En ook uit nieuwsgierigheid. Gewoon kijken naar zijn showroom. Dat is gewoon prachtig. De sfeer is warm en je voelt je welkom. Wat mij toen opviel is dat Eric Kuster, er ook is voor de hardwerkende zakenvrouw, die iets anders dan een standaard interieur prefereert. Want volgens Eric Kuster, kun je ook een rijtjes huis, ruimtelijk, gezellig en sfeervol inrichten a la Eric Kuster, mits je de juiste materialen, meubelen en stoffenkeuze kiest.

Verder stond Mercedes er met zijn nieuwe A-klasse. Dat is ook een prachtige auto. Sportief, maar ook elegant en mooi. Echt iets voor een nieuwe leasebak voor de zakenvrouw, tegenwoordig zijn alle auto´s zuinig, dus ook deze A klasse valt in de 14 procent regeling. En is gewoon een evolutie gezien zijn oude model. Mercedes is back again!

De DJ was deze avond ook erg goed! Lekkere R&B muziek en bubbles van Moet.
Alle gasten waren druk aan het swingen. Ook ik ging uit mijn dak. Gezellig, dat is het woord! Ook Gordon was er met zijn grappen en grollen. Uiteindelijk zijn we weer naar huis gegaan, want die High Heels moeten weer uit. De vriendin van Regi Blinker zat uitgeput op een Lounge bank. Het zat er op! Maar het was een geslaagde party! Dat doet Regi Blinker erg goed. Netwerken, doelgroepen verbinden en gezelligheid.

Tot volgend jaar maar weer. Meer informatie op http://lifeafterfootball.eu/laf-magazine/

Farah van der Zijden


Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: