Love the clothes you wear, and wear the clothes you love...

Voor vrouwen die houden van sexy, opvallende en toch draagbare kleding is er goed nieuws; By Lili. Nooit meer zoeken naar speciale zomer en winteritems, want By Lili is het hele jaar door draagbaar. In de winter over een skinny jeans, in de zomer met zongebruinde blote benen. De kleding doorstaat niet alleen alle seizoenen, maar is ook geschikt voor elke gelegenheid. Door slimme styling kunnen alle items zowel stoer en hip als elegant en klassiek gedragen worden. Dat maakt By Lili een merk voor elke dag en elk moment.

http://www.bylili.nl/ heeft een uniek concept; niet alleen zijn de items twaalf maanden per jaar draagbaar, je weet zeker dat het kledingstuk zich perfect naar het lichaam vormt. Bij alle blouses, jurkjes en tops die gemaakt zijn van zijde, zijn de mouwen en de onderkant ongestikt. Dit heeft een speciale reden; nadat het item een keer gewassen is, worden de mouwen en de onderkant glad en valt het soepel om het lichaam. Door deze eigenzinnige, stoere en sexy uitstraling, onderscheidt By Lili zich van alle andere kledingmerken.

De kleding van By Lili is gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige materialen. De kledingstukken zijn gemaakt van zijde en de omslagdoeken van suède en wol. Alle items zijn met de hand vervaardigd en afgewerkt. By Lili is geïnspireerd bij sexy, elegante, blije en pure vrouwen. Met de kleding van By Lili aan ben je zo’n vrouw…
Linda Duijn en Eline Koning. Twee dames met een heel andere achtergrond, maar met dezelfde visie. Deze succesvolle ondernemers wilden een kledinglijn ontwikkelen die een grote groep vrouwen aanspreekt. Kleding die iedere vrouw kan dragen, ongeacht een kilootje meer de ene week of een kilootje minder de andere week, ongeacht het seizoen en ongeacht de gelegenheid. Precies waar Linda en Eline zelf ook naar op zoek waren hebben ze gecreëerd. Deze sterke onafhankelijke dames met drukbezette levens houden van kleding die goed te combineren en draagbaar is, maar serieus genoeg om aan te trekken naar het werk en vrouwelijk en sexy genoeg om aan te hebben naar een feestje.

Prijzen variëren van €75,00 tot 249! Redelijke prijzen dus v oor echte natuurlijke zijde. Ik heb de blouses, tuniekjes gezien en aangepast, werkelijk fantastisch. Ik wif geen synthetische stoffen meer dragen. Geeft mij maar echt en nature...

Kijk zelf voor verkoopadressen op http://www.bylili.nl/

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: