Nooit meer zoeken naar een prachtige leren unieke shopper!




Nieuw! serie 0001, tassencollectie by Susan Bijl and Maria Jobse
De in Rotterdam gevestigde ontwerper Susan Bijl, wereldwijd bekend van ‘The New Shoppingbag’ presenteert samen met mode creator Maria Jobse hun eerste officiële collectie, serie 0001. De collectie bestaat uit high fashion lederen tassen en accessoires van hoogwaardige kwaliteit.
De kenmerkende ontwerpstijl is sober en strak - mét een sparkle. Door re-shapen van alledaagse originals heeft de serie een herkenbare eigen stijl maar is tegelijkertijd iconisch en tijdloos, met specifieke detaillering en unieke materiaalkeuzes.

Serie 0001 bestaat uit de klassieke Shoppingbag in leer, de oversized Supershopper, de sober en functionele Shoulderbag, en een mooi getailleerde pouch (portemonnee) in twee maten, met speciale vakjes voor pen en mobiel. De tassen hebben verfijnd uitgewerkte hengsels, met delicate zilveren kettingen, en kunnen in de hand als clutch, maar ook als schoudertas worden gedragen.

Alle items uit de serie zijn verkrijgbaar in pigskin, gevlochten reliëfprint leer, Italiaanse lams nappa, metallic bewerkt geitenleer en een begerenswaardig gold-dotted kroko style leer!

Serie 0001 ligt vanaf eind augustus in de winkels. Verdere verkoop en product informatie op http://www.susanbijl.nl/

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: