Green Today! Het event voor duurzaam ondernemen in de RAI

Op 8, 9 en 10 december opent RAI Elicium voor de eerste keer haar deuren voor Green Today.
Het vernieuwende beursevent met een wereld vol duurzaamheid, innovatie en groen besef. Uiteraard nam ik een kijken op de openingsavond, gisteravond. Het gebouw Elicium is sowieso prachtig. Eenmaal binnen mocht ik direct naar boven met de roltrap. Het event werd geopend door Jan-Christiaan Koenders, algemeen directeur van BMW groep. We weten allemaal dat BMW het eerste premium merk is die groen en sportiviteit samen heeft gebracht. Normaal is 'groen' suf, geitewollesokken, maar niet bijBMW< die nu de krachtigste hybride auto ter wereld heeft, namelijk de BMW X6 Active Hybrid.

Vervolgens was er wat entertainment en een groen debat. Ik liep rustig over de beursvloer heen. Genietend van een echt biologische hamburger, en biologische wijn. Smaakt heerlijk hoor. En vervolgens liep ik natuurlijk naar de beautyproducten af. Ik werd heerlijk ingesmeerd door het merk immupure. Rechtstreeks geïmporteerd uit Amerika. Geheel zonder kleurstoffen, of chemicaliën, zonder parabenen. Puur natuur. Anti-aging, bioactief complex uit colostrum. De rijke begin melk van de koe. Ideaal voor de gevoelige huid. Meer produktinfo op www.immupure.com en te koop bij www.byjohn.com in Maarssen.

Nadat ik er 10 jaar jonger uitzag, liep iknaar de andere stands toe, Asus met een prachtige laptop van bamboe. Kijk op www.asus.nl
En watmooi.nl met mooie duurzame kleding. Leger des heils, Borek en zelfs Wubbo Ockels staat er.
Ook Unilever mocht niet ontbreken, omdat zij momenteel zeer bezig zijn met de natuur en duurzaam ondernemen, en kijken wat ze terug kunnen doen voor onze aarde, planeet. Erg interessant allemaal.
Ook stonden er mooie kunstwerken van Young Talent van de Design Academy Eindhoven en TU Delft. Prachtige houten fiets, mooie kruk met gerecyled rubber van Ruud Davidse, Reduce-Re-use, Recycle, by www.zozitdat.nl Erg leuk om naar te kijken!

Toch wel knap dat GMG dit als eerste opzet in Nederland, naast de bekende luxe Miljonairs Fair. Hiermee laat Yves Gyrath zien, dat luxe en groen makkelijk hand in hand kan. Do less, Use less. Maar wel kwalitatief en duurzaam.  Erg inspirerend allemaal en goed voor de toekomst van de next generation! En zoek je nog een baan in Eco land, dat is te vinden bij de Linked-In groep: Duurzaam werken.

Ga zelf langs bij de RAI op kijk voor meer informatie en tickets op: www.greentoday.nl

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: