Nieuw: CinqCinq, luxe black box 2 spice up your love life! Lancering in Buiksloterkerk in Amsterdam

Leontien Borsato ontvangt CinqCinq

Alle BNers en oprichtster Edmee Bleekemolen (rechts naast Leontien)



CingCinq black edition
Lancering EDITION °1 CinqCinq


Ik was uitgenodigd door het PR bureau Begeer & Verblaak voor een lancering van iets nieuws: CinqCinq.
De naam CinqCinq spreekt mij sowieso aan, maar wat is het nu precies?
Is het een kledingmerk? is het een nieuw sieradenmerk? Is het een way of living? Er wordt redelijk geheimzinnig gedaan wat er nu in die spannende zwarte box zit.

Dus hoopvol ging ik op pad voor het juiste antwoord. En liep ik gisteravond over de rode loper naar de Buiksloterkerk toe. Een buurt waar ik zelden kom. Een feestje in een Kerk geeft wel iets speciaals. Ook iets mystieks, heiligs en spannend.
Op het podium kwamen gemaskerde mannen op ( Dirk Taat, Sebastiaan Labrie, Mark van Eeuwen en Tom Sebastian) en overhandigden de allereerste EDITION °1CinqCinq aan Leontine Borsato. EDITION °1 is de eerste in een reeks van zes prikkelende uitgaven.


Gedreven door mijn nieuwgierigheid, stapte ik af op de bedenkster van dit luxe giftcadeau Edmee Bleekemolen, en vroeg haar wat er nu precies in de black box zit. Ze bleef de geheimzinnigheid er inhouden. Haar woorden: Dit luxe concept is een ode aan liefde en verleiding. De inhoud van dit luxe cadeau prikkelt al je zinnen...

Hoe kwam Edmee Bleekemolen hierop?
Ze zag een keer een aflevering van Ophra over vrouwenporno. En vond dat zo enorm slecht, dat ze zoiets had, ik kan het beter. Je zou denken dat dit een cadeau is met wat spannende speeltjes om je sexleven up2spicen. Integendeel, dit is werkelijk anders. En hoe anders? Dat weet je alleen door het te ervaren.

Aangezien ik een drukte tante ben, altijd ondernemend en on the road, en mijn man niet al te vaak zie, mag ik dit unieke CinqCinq uitproberen. En deel graag mijn ervaringen. Want als zelfs Leotien Borsato CingCinq kan gebruiken in haar relatie met de ideale schoonzoon Marco, dan kan ik mijn mannetje hiermee ook vast wel verrassen. Ben je ook nieuwsgierig geworden en wil jij je partner een leuk cadeau geven met kerst of Sint? kijk dan op
www.cinqcinq.nl voor een pre-order. Kosten vanaf 155,-. Hierdoor herontdek je wel je partner en jullie liefdesrelatie! Laat je snel verleiden door cinqcinq.

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: